måndag 30 november 2009

Det kom ett mejl =)

Eller två mejl om man ska vara noga!
Det var från Diamants fodervärdar!
Resan hem från utställningen hade gått jättebra med lite pip dom första minutrarna. Väl framme i sitt nya hem så hade hon funnit sig snabbt till ro. Matskålen hittade hon nästan direkt och strax därefter så gjorde hon både nr 1 och 2 på lådan, duktig tjej!
Det är så underbart att läsa att allting har gått så otroligt bra och att Diamant snabbt har gjort sig hemmastadd i sitt nya hem. Inte för att jag var speciellt orolig men man vet ju aldrig hur kattungarna reagerar i sina nya hem.

Apropå kattungar så hörde jag ifrån Opal och Topas matte. Hon berättade att dom har stor glädje av varandra. En dag när deras matte tog ner en stege för att gå upp på vinden för att hämta julpynt så blev hon lite smått överraskad när hon var uppe på vinden för att där bakom henne stod grabbarna Bus. Ja, dom hade också klättrat upp för stegen efter sin matte =) Annat var det när dom skulle ner för knepet hur man gör då kunde dom inte *haha* Så det var bara för matte att klättra upp och hämta sina pälsklingar.

Kram M

1 kommentar:

  1. Förstår att det verkligen är härligt att få mail om barnbarnen!! Speciellt när det har gått så bra i de nya hemmen :)

    Kram Tre katter med matte

    SvaraRadera