söndag 29 november 2009

Birka

Då äntligen kom söndagen och dags för utställning för Diamant. Vi köpte katalogen och såg att det skulle vara en hel del ragdolls på plats, kul!
Diamants domare var Francoise Milcent. Jag gör en lång historia kort och skriver att hon var ingen rolig prick. En del konstiga bedömningar som jag inte tänker gå in på här. Diamant blev Ex2, slagen av supersnygga Tova som även blev Biv och NOM! Grattis till Mats och Jessica =)

Hursomhelst så var det en rolig utställning med trevligt raggisfolk, bra lokal och bäst av allt man fick gå om man inte vart Nom ;)
Diamant skötte sig exemplariskt. Hon sov lugnt i sin bur, nära gallret, så många som gick förbi stannade till och tittade på henne. Hennes fodervärdar kom förbi vid tvåtiden och tog med sig henne hem. Lyckan i deras ansikten kunde man inte ta fel på. Som dom har väntat och längtat! Ska få ett mejl ikväll om hur det har gått, ska bli så kul att läsa.

Äntligen har Astrid slutat att löpa och det är åter igen lugnt i huset. Om en vecka börjar jag att ge henne p-piller. Det tar emot men så får det bli! Tiga löper och ska på dejt med stilige Frappe så nu får ni hålla tummarna för att det blir småtrollisar hemma hos Nettan och Tessan ( S*Big Breeze )

Kram M

1 kommentar: