torsdag 12 november 2009

Diamant 13 veckor

Tretton veckor är lilltjejen nu och sötare än någonsin =) Hon har ganska lång päls om man jämför med hennes bröder så det ska bli kul att se hur hon blir i pälsen när hon är en stor tjej. Har precis vägt henne och vågen stannade på 1,9 kg!

Idag på lunchen så började vi att prata om katter. Mina kollegor vet att jag kan prata katt hur mycket som helst *haha* Då berättade en kollega en rolig sak som jag bara måste berätta för er!
Jo, hennes svärmor har en katt och en hund, schäfer. Maten till katten står uppe på köksbänken så att inte hunden äter upp den. När min kollega är där och hälsar på så har hon med sig sin lilla hund, en chihuaha ( stavas ? ). Svärmor lägger kyckling i kattens skål på¨bänken när dom är där. Katten petar ner kycklingen på golvet och hoppar efter. Nedanför sitter den lilla hunden och är lite sugen på kyckling. Katten sitter och vaktar sin kyckling. Han äter den inte utan tycker bara att det är skitkul att retas med sin lille vän. När hunden närmar sig så fräser han och hunden backar. *haha* Så håller dom på tills schäfern går fram och snor kycklingen! Lite fräsningar biter väl inte på en schäfer ;)

Idag kom bekräftelsen till Birkas utställning, kul!

Kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar