tisdag 14 april 2009

Svammel

Nu är vardagen tillbaka. Det var riktigt skönt att vara långledig men vardagen kommer alltid tillbaka, konstigt ;) Idag har jag gått och funderat på Namntema till Astrids kattungar OM hon nu visar sig vara dräktig. Det är kul att gå och fnula lite men också svårt att komma på ngt som man inte har hört att någon annan har haft......Ok, det är väl nästan omöjligt men inget tema som jag har hört iallefall. Astrids första kull heter efter orkideér och andra efter vindsurfingmärken. Dom temana ( heter det så ?? ) är jag nöjd med men nu är det knepigt. Tror jag skippar ngt engelskt eftersom Tillemora´s låter väldigt svenskt.....fast det finns ju fina namn. Jag är svag för när man sätter Mr framför.....En kollega tycker att jag ska ha dom latinska namnen på olika träd ! Inte så dumt, ska forska vidare på det. Latinska namn är fina så länge man kan uttala dom *haha*
Jaja, det är två veckor kvar tills jag vet om hon är dräktig så jag har ju tid på mig =)

Har förstått att man inte kan kommentera bloggen om man inte har ngt konto.....synd! =(

Annars är det lugnt här hemma, katterna sover och äter och går på lådan. Släppte ut dom på balkongen när jag kom hem, det var uppskattat!
Nu går jag mest och längtar till utställningen på söndag!!!!!Hoppas att veckan går fort!!!
TJINGELING!!!!!!

2 kommentarer:

  1. Hej Maria!
    Nu har vi hittat till din blogg, men vi hade visst inte bokmärkt dig, lägger en länk på vår sida så vi kan kika in oftare o se om något nytt spännande händer.

    Håller tummarna att det blir nya små Astridbebbar, han ser så stor o maffig ut Ecco, jättefin o spännande vad det skulle kunna bli för sötnosar efter dem. Borde ju itne kunna bli annat en söta nallebjörnar ;)

    PS. Att bara registrerade användare kan kommentera beror på en inställning (jag har också blogspot) du går in under inställningar och under kommentarer kan du ändra vem som kan kommentera till samtliga istället för registrerade användare så kan vem so mhelst skriva.

    Kram Sandra, Buffe & Vinnie

    SvaraRadera
  2. Hej Sandra!
    Kul att du hittade hit!!
    Tack för hjälpen med inställningarna, nu har jag fixat det =)Har lagt till dig som länk nu.
    Lycka till på lördag!
    Kram MAria & co

    SvaraRadera