lördag 25 april 2009

Atlas- Rymmaren!!











Måste börja med att berätta att igår var vi bjudna på middag hos Ann och Peter och deras underbara kissar. Det är där lille Naish bor. Det blev grillat och Anns goda potatisgratäng, mums! Det var faktiskt premiär för grillat det här året för våran del. Så fort Naish fick syn på Lowa så såg man att det lyste BUS i hans ögon och det blev det. Lowa sprang runt med en leksak efter sig och Naish kom sladdande efter *haha* Så söta!
Det var en stjärnklar kväll och när vi åkte hem tittade Lowa på stjärnorna och sa att där uppe bor Sune, i katthimlen. Hon har så rätt! Det var Ann och Peters gamla huskatt som togs bort i en ålder av 17 år!
Tillbaka till rubriken!! =)
Jo, Atlas har blivit en riktig liten lurpassare. Står man för länge med dörren på glänt så springer han snabbt ut ner för trapporna. Det är ingen idé att rusa efter för att han drar inte iväg långt. Oftast står han och väntar på att jag ska komma efter. Kommer jag inte alls så tar det max 5 minuter tills han står utanför dörren och jamar OM inte Loke är ute förstås för då busar dom. Nu i morse var en sådan morgon då han snabbt sprang ut när Lowa öppnade dörren. Jag gick faktiskt och hämtade kameran innan jag gick efter den lille rymmaren. Han stod mycket riktigt nedanför trappan och väntade på mig. Tog några bilder innan jag bar in honom igen.
Det är redan skönt väder så dörren till balkongen får stå på glänt så kan katterna gå ut och in som dom vill.
Vägde Astrid, upp 20gram *haha* Nej nu ska jag sluta fjompa mig och hålla mig till på måndag ;)

2 kommentarer:

  1. Skönt att Atlas inte rymmer så långt!
    Hos oss måste ytterdörren vara låst jämt. Zeke kan nämligen öppna dörrar. Och om porten är öppen där nere så springer han genast ut och rullar sig i sandlådan... Då har man ett stycka smutsig katt sen! :)
    //Daniella och grabbarna

    SvaraRadera
  2. En till som nöjer sig med att gå ner för trappan =) Det gör Melker också och han blir grymt besviken fall man inte springer efter då går han in igen...
    ses på söndag!
    Elin

    SvaraRadera