måndag 13 april 2009

Bildbomb på katter och lamm
















Idag for jag och Lowa iväg till Ann och Peter för att titta på deras lamm och gosa med katterna. My god vad söta lammen var, särskilt dom svarta!!!!Lowa fick vara med och flaskmata dom som behövde lite extra tillskott. Det tyckte hon var roligt! Tänk om dom kunde var så där små och ulliga och gulliga jämt =) Efter gos med lammen så blev det våffellunch, mums. Jag äger tyvärr inget våffeljärn så det blir det extra gott med våfflor när man inte äter det så ofta. Tack Ann, jag är fortfarande mätt *haha*

Fototajm!!Oscar ( Naish ) var inte speciellt svårfotad. Han och Lowa lekte hela tiden så det blev några bra bilder. Trasan fotade jag med sin lille kopia. En lerkatt. Såg en bild av den på ett forum och var bara tvungen att köpa den till Ann eftersom den är så otroligt lik hennes Trasan. Eller vad tycker ni? Fotade som en tok, det är tur att man har en digitalkamera.

På eftermiddagen så åkte vi en sväng förbi Anette som har lilla Tiga på foder. Tiga är söt som socker men väldigt svårfotad. Hon tittade överallt utom in i kameran.....jaja, en bra bild blev det!

Det har varit en kanondag!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar