tisdag 21 april 2009

Domarfördelning och kam

Jahopp så var det dags igen med domarfördelning =) Den här gången gäller det Speedcats utställning för Naish och Atlas. Atlas ska jag ställa som senior för första gången. Ska bli kul!
Trots Atlas alla utställningar så har han fått nya domare. Dom heter Christina Maria Kowalczuk på senior och Tellervo Kass på Rag a. Naish fick Anne Paloluoma Sundholm.
Hörde på en utställning att badningen inte är lika noga när man ställer senior om man nu skulle ställa bara i den klassen (?). Kan det verkligen stämma??! Om nån som vet läser detta så får ni gärna svara =)
Först nu efter Atlas utställningskarriär så har jag köpt mig en Mirakelkam. Bättre sent än aldrig *haha* Har provat den på Atlas och den är verkligen bra! Det är inget nytt för er som har haft era i hundra år men jag är lite trög och tänker kam som kam men icke!! Nu kammar jag Atlas varje dag till hans stora glädje!! Astrid har jag kammat men det gjorde ingen skillnad, hon har en sådan mjuk och silkig päls utan små tovor så den gled bara igenom. Gangster med sin ryamatta gjorde den underverk på och Loke är inte så förtjust i att bli kammad så det gick.........sådär.
Lowa har vattkoppor så hon har det inte så roligt nu. Prickig på hela kroppen och det kliar hela tiden, stackarn. Fick tips om potatismjöl som vi stryker på. Det tycker hon är kul så det är snart dags att köpa en ny. Bra att potatismjölet äntligen kom till användning *haha*

Nu ska här kammas!!!!

1 kommentar:

  1. Vi har också en mirakelkam och visst är den fantastisk!
    Lycka till på utställningen önskar vi!!

    //Zeke Texas & Hajen

    SvaraRadera