tisdag 26 maj 2009


Vilket väder det har varit idag!! Först kanonfint med strålande sol och varmt. Nu klockan sex på kvällen så är det alldeles mulet. Helt ok för mig, hellre mulet på kvällarna än dagarna =)
Nu med facit på hand så gick Astrid inte på "fertilhaneskissklumpstricket". Trots ivrigt sniffande första dagen så är hon inte ett dugg intresserad längre. Så nu har den åkt i soporna. Ni skulle se Astrid och Lowa tillsammans, så otroligt söta. I morse när jag gick upp så låg Astrid vid Lowas ena sida och ser så nöjd ut. Gick faktiskt och hämtade kameran men Astrid hade märkt att jag var uppe och hoppades antagligen på något gott. Jag får smyga lite bättre nästa gång *haha*
Såg på kattforumet att CCC letar efter en ny lokal efter att det blev strul med den första, därav att inte inbjudan kommer ut. Apropå utställning så hörde jag för en tid sedan att det är ganska vanligt att folk önskar en viss domare till sin katt. Jag visste inte ens att man fick göra så !! Efter att ha hört det så var jag tvungen att också önska en domare till Atlas men det blev inte så =) Sedan dess har jag inte brytt mig om att önska, det blir den det blir MEN nu har jag faktiskt önskat en domare till Rasbo. Blir spännande att se om det blir den jag har önskat!
Ha det så bra!
Kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar