måndag 4 maj 2009

S*Tillemora´s Brassia



I Astrids första kull fick hon fem små krabater. Den största kattungen, en hane fick namnet Brassia efter en orkideé. Ganska tidigt så var två stycken intresserade av honom för att han såg lovande ut men sen visade det sig ganska snart att han skulle få ett väldigt litet v. En underbar familj från Uppsala med fyra barn hörde av sig och var mycket intresserade av honom. När dom kom och hämtade honom var tre av barnen med och man riktigt såg lyckan i deras ögon över deras nya familjemedlem *ler*. Senare den kvällen fick jag ett mejl om att allt hade gått bra och han hade gått runt i huset som om han alltid hade bott där!
Tyvärr så visade det sig efter ett par veckor att mamman var allergisk mot katter...Verkligen jättetråkigt!! Jag tyckte så synd om barnen men det var inte mycket att göra.
Jag hade turen att hitta ett nytt bra hem hos min mammas granne som är sjukpensionär och behövde sällskap på dagarna. Så idag är Brassia eller Ozzy som han heter nu en lycklig kastrat som njuter av livet =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar