måndag 11 januari 2010

Helgen

Måndagar är väl UNDERBARA - NOT!!!!! Man är väl aldrig så trött som på måndag morgon när klockan ringer. Även katterna var lite sega i morse, annars brukar dom vara snabba på att hoppa ur sängen med sikte MOT matskålarna *haha*

Har pratat med Susanne ( S*Ace of Diamonds ) som har köpt Cattleya från min första kull. Cattleya som fick 8 kattungar. Tiden rinner iväg och dom har redan hunnit bli 6 veckor. Tänk er 8 pigga 6 veckors kattungar, MAMA Mia vilket ös det måste vara där hemma ;)

Misse och Mojjes matte var borta i helgen så jag lånade nyckeln av kattvakten och var förbi en sväng och gosade med killarna. Dom är så härliga!! Misse dvs Opal är den lite mer blyga och försiktige medans Mojje inte är rädd för nåt utan allt ska undersökas. Kattvakten barättade att första gången hon kom dit så hann hon knappt öppna dörren så hade Mojje rusat ut!!! Lika snabbt som han hade sprungit ut så sprang han in igen, det var ju kallt ute!! Tur att han inte gillade kylan och tur att han inte hann bli rädd för något......jaja man kan spekulera länge i vad som kunde ha hänt men nu är huvudsaken att det gick bra =)

Har fått två fina bilder på Elvis men tyvärr så bråkar min dator IGEN och jag kan inte lägga in några bilder *morr*

Kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar