tisdag 25 oktober 2011

FUllt ös tjejerna

Haha ok, fullt ös kanske det inte är men det är bra mycket mera fart på dom blåa bicolourhonorna än dom bruna syskonen =) Det betyder också att dom är mer svårfotade, springer in i objektivet hela tiden!

Först ut är Afrodite som är till salu som sällkapskatt, hon har en som är intresserad men vi får se hur det går =) Det blev många "ur bild" kort på henne men tillslut fastnade hela sötbusfian.



Afrodite och systern Artemis är så otroligt lika varandra!! Båda är mycket ljusa i sin kroppsfärg och än så länge i sin maskning. Precis som sin mamma. Afrodite är lite större och ser lite bättre ut i sin typ med ett bredare huvud. Jag har märkt Artemis klo med lite svart tusch ifall att jag blir snurrig och blandar ihop dom, så lika är de!

Artemis har en intresserad och kommer att få bo med nya kattkompisar i Gävle =) Jätteroligt! Jag har förresten anmält Artemis och Hera till utställningen i Rasbo den 8 januari. Hoppas vi kommer med. Här är sötisen



Idag har jag inhandlat flera leksaksmöss och bollar. Tycker att man köper det hela tiden men dom åker väl in i dammsugaren Hihi Har byggt på andra varvet på hagen och det var inte en dag för tidigt då Afrodite hängde halvvägs över i gårkväll ;)

Kram Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar