onsdag 29 december 2010

Planer för Trollis

Den 2 januari fyller Trollis 8 månader. Tiden går så fort! Vid tidigast tio månaders ålder ska jag ultraljuda hjärta och njurar på henne och även ta ett blodprov för att se om hon har A eller B blod. Skillnaden är den att har hon B blod så får inte hennes ungar dia det första dygnet så då blir det till att stödmata. Risken är liten att hon har B men hennes uppfödare tyckte ändå att jag skulle kolla för Trollis har släktingar med B längre bak i ledet.



Jag har så smått börjat kika på en hane till Trollis och hittat en Perfekt =) Det är en brun mitted hane och ingen mindre än en avkomma från Astrids första kull. Han heter S*Tillemora´s Miltonia och är en riktig pudding. Se själva =)



Det finns bara en liten hake och det är att han vid ett års ålder har haft iallefall två dambesök men utan att det har blivit några kattungar och det var honor som har haft kullar tidigare. Milles ägare har bla haft kontakt med Agria som inte tror att han är steril utan bara lite sen i utvecklingen. Därom tvistar de lärde. Hursomhelst så är han en stor katt med grov benstomme och ett supertemperament. Hans minus är profilen men den har Trollis. Mille är fortfarande fertil och jag tycker att det är värt iallefall ett försök. Nu gäller det bara att han kan hållas fertil ett tag till =)

Kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar