fredag 9 september 2011

Påsmat

I gårkväll öppnade jag en påse Pussy kattmat och gav kattdamerna efter att Loke hade gått ut annars drar han i sig allt i ett nafs. I morse var det tomt, inget konstigt alls ;) En ny påse tömdes på fatet, Astrid och Trollis åt lite. Loke kommer in och rensar fatet. Man blir hungrig efter nattens äventyr =) Efter maten vill Loke gärna gå ut igen, sitta på trappen, tvätta sig och bara få vara ifred. Lade upp EN TILL påse eftersom jag såg att Trollis var där och slickade lite på smulorna som fanns kvar.

Kommer hem vid lunch och det fanns faktiskt lite blötfoder kvar! Kors *haha* Då slog det mig att Trollis äter väldigt mycket nu, vilket är förståligt då hon till 99% är dräktig. JIPPI! Kan tillägga att katterna har fri tillgång till torrfoder så det äts också. Var bara tvungen att väga Trollis trots att det bara var ett par dagar sen och japp nu ökar hon bra i vikt!



Då är det som det var för Ericas (S*Cheeserica ) hona som i början knappt ökade någonting för att efter vecka 7 öka mycket i vikt.

Trevlig helg!
Kram Maria

1 kommentar:

  1. Det kanske blir en liten tripp till Tillemoras om några veckor då ;-)

    SvaraRadera