onsdag 9 mars 2011

Nychippad och blodprov taget

En dryg mil från mig bor en underbar veterinär som har sin klinik i ett hus på tomten. Hon tar sig tid med varje patient och verkligen bryr sig om djuren. Jag har suttit i hennes väntrum länge men det har inte gjort nåt för det är det värt! Plus att dom andra som väntar är så trevliga och gulliga och vi berättar om våra djur =)

Idag åkte jag och Lowa dit med Trollis. Veterinären letade efter hennes chip men icke, det måste ha krupit ur eller slutat att fungera. Hursomhelst har hon ett nu och det är de som är de viktiga ;)

När det var dags för blodprov berättade veterinären att man ibland måste raka bort lite päls för att känna bättre. Det händer också att hon måste söva katter för att dom inte går att hålla fast när det är dags. Hoppades verkligen inte att hon behövde raka eftersom vi ska på utställning om tre veckor.....men det behövdes inte! Trollis var SÅ duktig!! Visst stretade hon emot men hon var aldrig omöjlig eller arg och blod fick vi!! Tjohoooo, tänk att man kan bli så glad när man ser några droppar blod i ett rör *Haha*

Nöjda och glada åkte vi hem med våran Trollis =)

Kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar