lördag 24 juli 2010

Signe hemma!

I morse kom Ann kl halv fem, då satt jag i bilen och väntade. Ivrig på att åka iväg =) Resan ner på dom 48 milen gick galant. Bättre bilåkarvädet kunde vi inte ha med mulet och uppehåll, perfekt! Vi var nere en kvart före utsatt tid, bra jobbat *haha*

Christine bodde så vackert!!! Det var roligt att få se alla hennes vackra katter live och hur fint och bra dom har det. Christine har sagt till mig att Signe var en lite blyg tjej men det gick bra. Hon var och är lika fin i verkligheten som på bilderna. Kanske att hon är lite smal över nospartiet men med dom föräldrarna så kommer det nog att rätta till sig. Hon har också ett jättesött uttryck och man verkligen ser att hon är en hona.

På hemresan fick hon sitta i Anns knä så att hon inte skulle känna sig ensam och bli orolig. Ann som är en mästarklappare hade fullt sjå att klappa henne och försöka hålla henne kvar i knät. Hon hade mkt myror i dom små benen *hihi* Tillslut, efter ca 40 mil så vann John Blund och hon trynade ner i Anns famn, spinnandes.

Väl hemma var det mkt nya dofter. Astrids välkomnande var en fräsning och morr *suck* Signe har varit lite blyg och gömmer sig men vi klappar för fullt och gosar med henne och då spinner hon =) Hon har också fått i sig lite mat, känns alltid lugnande.

Inatt får hon sova hos Lowa så att det blir lite lugnt så får vi introducera Loke och Gangster i morgon.

Kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar