måndag 2 april 2012

Utställningen, den sista....

I söndags var vi på Stockholm kattklubbs utställning i Alvik. DOmaren vi skulle ha heter Marc och vi fick höra att han var väldigt hård i sina bedömningar...När det var Heras tur så gick jag och hämtade henne i buren och hon jamade hela vägen fram till domarbordet...kändes inte så kul. Väl där gick det bra, hon var lugn men inte bekväm i situationen =( Bedömningen hon fick var ganska ljummen men med ordet SUPER på konditionen. ALltid nåt.

Eftersom Hera verkligen inte gillar det här med utställningar, det märktes så tydligt igår så ska hon få slippa. Jag har anmält henne till Speedcat i maj men jag hoppar över den och följer med Ann istället och hejjar på hennes SIlver som kan bli SUPREME PREMIER!! Den högsta titeln! Apropå Silver så blev han nominerad, jättekul =)

Det känns faktiskt så himlans tråkigt att jag nu inte kan ställa ut nåt mer det här året....men vad gör man inte för sin katts bästa!

Nu blir det att hoppas på att Trollis får kattungar sen i höst ska Hera hjärt och njurtestas. Så det blir nog fullt upp ändå ;)

Kramar Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar