onsdag 6 oktober 2010

Diamants hjärtfel

Ni som inte vet så kan jag lite kort berätta att Diamant föddes i Astrids senaste kull. Hon flyttade till ett underbart fodervärdspar och tanken var då att jag skulle ta en kull på henne. När det var dags för hjärtkoll så visade det sig att hon hade ett hjärtfel och var inte lämplig att användas i avel. Då sa även hjärtspecialisten att hon troligtvis inte kommer att bli så gammal =( Det var en stor sorg för mig och för hennes fodervärdar.



Diamant eller Märtis som hon heter till vardags har nu passerat 1 år och det är dags för kastrering. Ägarna har ringt till djursjukhus men dom ville att hon skulle kolla hjärtat igen för att se att man verkligen vågar söva henne.

Idag har hon då varit på återbesök hos hjärtspecialisten. Han sa att det inte skulle vara några problem att söva henne och tid är bokad till på tisdag =) Och det bästa av allt, han hade sagt att Märtis kommer att leva ett fullt normalt liv och hennes livslängd kommer inte påverkas av hjärtfelet!!!!! *JIIIIIPPI!!!!!!!**

Åh om ni bara visste vad glad jag är!!!!!Ikväll kommer jag att somna med Märtis på näthinnan och ett leende på läpparna =)

Kram M

1 kommentar:

  1. UNDERBART <3 Vi är Såååååååååååå lyckliga =D =D =D =D =D

    SvaraRadera