söndag 31 januari 2010

Fullt ös!!!

Vi hade precis varit ute och åkt pulka och tagit en fika då Lowa springer runt i huset och säger att hon har så mycket energi i benen. Hon frågar om inte vikan springa i kapp med henne. Med känningar i nacken så avböjer jag men kom på den lysande idén att vi ju faktiskt har en katt i huset som är som en kattunge dvs med mycket bus i blicken och kroppen och full av energi. Det är knappast någon av raggisarna jag pratar om utan våran Maine coon Loke =) Han är mer inne än ute nu när det är kallt så han behöver springa av sig energin. Vi tar en pappersbit och knyter runt ett snöre som Lowa kan hålla i. Precis som vi gör till kattungarna och som dom alltid älskar. Loke ligger och sover i handfatet, Lowa går förbi och viftar lite med papperstussen och genast blev det fart!!

Först kom Lowa i full fart med papperstussen och Loke efter sig. Lowa tjuter av skratt och Loke sladdar efter och försöker ta papperstussen =) Här kommer ett gäng bilder som visar deras underbara lek. Bilder med fart =)







Raggisarna?? Ja, dom såg ut så här =)



Iallefall en utav dom. Tommys kommentar var: Så mycket som Loke har sprungit nu har Astrid rört sig på en vecka *hihi* Kan nog faktiskt stämma!

Kram M

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar